Vaniljatanko

Khoisan Gourmet Vaniljapavussa on ihanan makea ja täyteläinen vaniljan maku - täydellinen kaikenlaiseen leivontaan, jäätelöön, jälkiruokiin ja makeisiin!

Koko näyttö

Tietoa

Vaniljan viljely vaatii aikaa ja taitoa. Mauste saadaan orkideakasveista, jotka pölytetään käsin, ja sadonkorjuun jälkeen vaniljatangot jätetään kuivumaan kuukausiksi, jotta niiden maku ehtii kehittyä. Bourbon-vaniljan maku on makea, voimakas ja täyteläinen, ja sitä pidetään usein kaikista vaniljalajeista aromikkaimpana.

Vanilja sopii täydellisesti esimerkiksi jälkiruokiin, leivonnaisiin ja smoothieiden maustamiseen.

Ainekset

100 % vaniljatangosta saatua vaniljaa.

Paino

2 g

Alkuperä

Madagaskar/Uganda

Käyttö

Vaniljatankoa käytetään vaniljajäätelössä, crème brûléessä, vaniljakastikkeessa ja monissa muissa leivonnaisissa.

Kun käytät vaniljatankoa, leikkaa se pitkittäin auki saadaksesi esiin sisällä olevat mustat pienet siemenet. Suurin osa mausta on siemenissä, ja juuri ne haluat hyödyntää. Saadaksesi vaniljatangosta parhaan maun irti, anna sen kiehua mukana valmistettavassa ruoassa ja poista tanko lopuksi.

Säilytä vanilja huoneenlämmössä ja varmista, ettei tangot pääse kuivumaan – näin ne säilyvät pidempään!