Vaniljapannacotta mansikoilla

Uskomattoman herkullinen ja helppo vanilja pannacotta mansikoilla! Jos sinulla ei ole vaniljatankoa, voit käyttää sen sijaan aitoa vaniljajauhetta, sillä aidosta vaniljasta saa fantastisen pehmeän ja täyteläisen vaniljan maun.

5 ainesosat
Koko näyttö

Ainesosat

  • 5 dl kuohukermaa
  • ½ dl sokeria
  • 1 luomu vaniljatanko, tai 0.5 tl Khoisan Gourmetin aitoa vaniljajauhetta
  • 1 tl Khoisan Gourmet luomu Agar Agar-jauhetta
  • Tuoreita mansikoita päälle

Ohjeet

  1. Leikkaa vaniljatankoon viilto ja kaavi siemenet ulos lusikalla.

  2. Kuumenna kermavaahto yhdessä sokerin, vaniljatangon siementen, lopun vaniljatangon ja Agar Agarin kanssa. Kiehauta ja hauduta 3-4 minuuttia, jotta Agar Agar aktivoituu. Poimi sitten vaniljatanko pois.

  3. Ota kattila pois liedeltä. Kaada tarjoiluastioihin ja laita jääkaappiin vähintään 2 tunniksi jähmettymään.

  4. Kun pannacotta on jähmettynyt, koristele tuoreilla mansikoilla tai muilla sesongin marjoilla.


Pannacotta voidaan valmistaa 1-2 päivää ennen tarjoilua. Peitä kelmulla ja jätä jääkaappiin.

4-6 annosta