Vaniljapannacotta aidolla vaniljalla
Koristele vaniljapannacotta vuodenajan mukaan! Tämä resepti on helppo valmistaa, ja parasta vaniljapannacottassa on se, että voit valmistaa sen jo kauan ennen vieraiden saapumista!
4
4 ainesosat
Ainesosat
- 5 dl kuohukermaa
- ½ dl sokeria
- ½ tl Khoisan Gourmet vaniljajauhetta
- ½ tl Khoisan Gourmet Agar Agaria (tai 2 liivatelehteä)
Ohjeet
Laita kerma, sokeri, vaniljajauhe ja Agar Agar kattilaan, kiehauta ja hauduta 5 minuuttia.
Sekoita seosta nopeasti, jotta vaniljajauhe sekoittuu joukkoon, ja jaa kerma annoskuppeihin.
Jätä jääkaappiin 2-3 tunniksi tai kunnes se on jähmettynyt.
Jos haluat käyttää agar agarin sijasta liivatelehtiä, laita agar agarin sijaan2 liivatelehteä kulhoon kylmää vettä noin 10 minuutiksi. Poista liivatelehdet, purista vesi pois ja sekoita ne kermaseokseen sen lämmetessä.