Vaniljakreemi aidolla vaniljalla

Paras resepti vaniljakreemille, jossa on aitoa vaniljaa. Vaniljakreemi sopii täydellisesti kakkuihin, kaikenmuotoisten pullien ja kakkujen täytteeksi tai jälkiruokiin. Tämä klassinen vaniljakreeemiresepti on sellainen, jossa joudut vatkaamaan. Noin 3 dl.

Tekijä Systrarna Eisenman
7 ainesosat
Koko näyttö

Ainesosat

  • 2 ½ dl maitoa
  • ¼ tl Khoisan Gourmet Vaniljajauhetta
  • ¾ dl tomusokeria
  • 2 ½ rkl maissijauhoa
  • 1 ripaus suolaa
  • 3 munankeltuaista
  • 50 g huoneenlämpöistä voita

Ohjeet

  1. Sekoita maito ja vaniljajauhe kattilassa ja kiehauta. Ota kattila pois liedeltä.

  2. Sekoita kulhossa sokeri, maissitärkkelys ja suola.

  3. Vatkaa munankeltuaiset taikinaan.

  4. Kaada taikina maidon joukkoon samalla kun jatkat vatkaamista.

  5. Kuumenna keskilämmöllä sekoittaen, kunnes se sakenee kreemiksi.

  6. Ota kattila pois liedeltä ja sekoita voi joukkoon.

  7. Jäähdytä kreemi kylmässä vesihauteessa. Säilytä peitettynä jääkaapissa.