Vegaaniset kaurapannukakut

Täydellinen resepti vegaanisille kaurapannukakuille, jotka ovat herkullisia, helppo kääntää ja joiden ihanan rapea reuna nostaa pannukakut uusiin korkeuksiin. Me tykkäämme syödä näitä herkkuja nopean vaniljaisen chia-kuningatarhillon kanssa.

Tekijä Linda Nilsson
8 ainesosat
Koko näyttö

Ainesosat

  • 2 rkl Khoisan Gourmet Kananmunankorvike
  • 4 rkl kylmää vettä
  • 1 ½ dl kaurajauhoja
  • ½ dl perunajauhoja
  • 1 tl Khoisan Gourmet Vaniljajauhetta
  • 1 ripaus suolaa
  • 3 dl kaura- tai mantelimaitoa
  • Maustamaton kookosöljy paistamiseen

Ohjeet

  1. Sekoita 2 kananmunan korviketta (2 rkl jauhetta ja 4 rkl kylmää vettä) ja anna vaikuttaa 30 minuuttia. Tee sillä välin maaginen chia-kuningatarhillo.

  2. Mittaa kulhoon kaurajauhot, perunajauhot, suola, vaniljajauhe, kaura- tai mantelimaito ja kananmunan korvike. Vatkaa tasaiseksi taikinaksi. Anna taikinan turvota vielä 10 minuuttia sillä aikaa, kun siivoat ja katat pöydän.

  3. Paista pannukakut molemmin puolin kookosöljyssä kovalla lämmöllä. Tarjoile chia-kuningatarhillon ja mahdollisesti kookoskerman tai vastaavan kanssa.