Vaniljalla karamellisoidut pähkinät
Karamellisoidut vaniljapähkinät, joita voit tarjota glögijuhlissa, jouluillallisella tai milloin tahansa, kun haluat karamellisoituja pähkinöitä.
5 ainesosat
Ainesosat
- 275 g paahdettuja manteleita, saksanpähkinöitä, pekaanipähkinöitä ja cashewpähkinöitä
- 1 dl vaaleaa siirappia
- 4 rkl sokeria
- 1 tl Khoisan Gourmet vaniljajauhetta
- 1 ripaus suolaa
Ohjeet
Kuumenna uuni 175 asteeseen. Aseta leivinpaperilevy pellille.
Kuumenna siirappi, sokeri ja vaniljajauhe pannulla keskilämmöllä. Kun se on sulanut ja kuplinut 1-2 minuuttia, lisää pähkinät niin, että ne peittyvät siirapin alle.
Levitä pähkinät pellille. Laita levy uuniin noin 10 minuutiksi. Vaniljakastike muuttuu kultaiseksi. Varo, ettei pähkinät pala.
Anna jäähtyä ja jähmettyä. Riko pähkinälevy käsin tai hienonna veitsellä.