Valkosuklaata vaniljalla, karpaloilla, kookoksella ja pähkinöillä
Jouluherkku, jossa pähkinät on upotettu vaniljalla maustettuun valkosuklaaseen, tarjoaa hieman terveellisemmän vaihtoehdon herkutteluun.
6 ainesosat
Ainesosat
- 400 g valkoista leivontasuklaata
- ½ tl Khoisan Gourmet vaniljajauhetta
- 2 dl karkeasti hienonnettuja pistaasipähkinöitä
- 2 dl karkeasti hienonnettuja pekaanipähkinöitä
- 2 dl kuivattuja karpaloita
- 1 dl kookoshiutaleita
Ohjeet
Pilko suklaa ja sulata se vesihauteessa. Sekoita joukkoon vaniljajauhe.
Sekoita sulatettu suklaa muiden ainesten joukkoon.
Levitä seos leivinpaperilla päällystetylle pellille. Anna jähmettyä ja riko sitten paloiksi.