Valkosuklaata vaniljalla, karpaloilla, kookoksella ja pähkinöillä

Jouluherkku, jossa pähkinät on upotettu vaniljalla maustettuun valkosuklaaseen, tarjoaa hieman terveellisemmän vaihtoehdon herkutteluun.

Tekijä Systrarna Eisenman
6 ainesosat
Koko näyttö

Ainesosat

  • 400 g valkoista leivontasuklaata
  • ½ tl Khoisan Gourmet vaniljajauhetta
  • 2 dl karkeasti hienonnettuja pistaasipähkinöitä
  • 2 dl karkeasti hienonnettuja pekaanipähkinöitä
  • 2 dl kuivattuja karpaloita
  • 1 dl kookoshiutaleita

Ohjeet

  1. Pilko suklaa ja sulata se vesihauteessa. Sekoita joukkoon vaniljajauhe.

  2. Sekoita sulatettu suklaa muiden ainesten joukkoon.

  3. Levitä seos leivinpaperilla päällystetylle pellille. Anna jähmettyä ja riko sitten paloiksi.