Vaniljakuppikakkuja vadelmakuorrutteella

Herkulliset vaniljacupcaket vadelmakuorrutteella. Sekoittamalla Khoisan Gourmetin pakastekuivattuja vadelmia kuorrutteeseen saat voimakkaan vadelman maun ja upean luonnollisen värin.

13 ainesosat
Koko näyttö

Ainesosat

Vaniljamuffinsseja
  • 2 munaa
  • 1 dl sokeria
  • 1 ½ dl maitoa
  • 50 g voita
  • 2 ½ dl vehnäjauhoja
  • 2 tl Khoisan Gourmet leivinjauhetta
  • 1 tl Khoisan Gourmet aitoa vaniljajauhetta
  • ½ sitruunan kuori
Vadelma kuorrutus
  • 2 dl Khoisan Gourmet pakastekuivattuja vadelmia (n. 25 g)
  • 100 g voita
  • 200 g tuorejuustoa
  • 1 tl Khoisan Gourmet aitoa vaniljauutetta
  • 2 dl tomusokeria

Ohjeet

Vaniljamuffinsseja

  1. Kuumenna uuni 225 °C:een. Vatkaa munat ja sokeri ilmavaksi. Lisää maito ja voi. Sekoita jauhot leivinjauheen ja vaniljajauheen kanssa ja lisää joukkoon. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

  2. Aseta muffinivuoat muffinivuokaan ja kaada taikina varovasti vuokiin. Paista muffinsseja 10-12 minuuttia.

Vadelma kuorrutus

  1. Soseuta pakastekuivatut vadelmat tehosekoittimessa hienoksi jauheeksi. Aseta sivuun.

  2. Vatkaa voi sähkövatkaimella pehmeäksi. Lisää tuorejuusto ja vatkaa tasaiseksi. Lisää vaniljajauhe, tomusokeri ja vadelmajauhe. Sekoita kermaiseksi vadelmakuorrutteeksi.

  3. Täytä pursotinpussi ja koristele kuppikakut tai käytä veistä ja levitä. Lisää päälle pakastekuivattuja vadelmia.