Tummasuklaa fudge

Suklaatoffee, jossa on pehmeä ja herkkä tumman suklaan maku. Hyvän leivontasuklaan ja lämpömittarin käyttö on avainasemassa tässä uskomattomassa fudgessa!

Tekijä Peter Dahlberg
7 ainesosat
Koko näyttö

Ainesosat

  • 2 dl luomu kuohukermaa
  • 1 ½ dl sokeria
  • ½ dl vaaleaa siirappia
  • 1 tl Khoisan Gourmet vaniljauutetta
  • 1 ½ rkl glukoosisiirappia
  • 50 g Khoisan Gourmet luomu tummaa leivontasuklaata
  • 25 g pehmeää voita

Ohjeet

  1. Kypsennä kerma sokerin, vaalean siirapin ja vaniljauutteen kanssa 120 asteiseksi. Pidä sitä silmällä, sillä lämpötila nousee nopeasti 116 asteen jälkeen. Pilko sillä välin suklaa hienoksi. Ota kattila pois levyltä.

  2. Lisää glukoosisiirappi, suklaa ja voi ja sekoita tasaiseksi. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun muottiin (20×10) tai käytä silikonivuokia. Lisää päälle kaakaonibsejä. Anna jähmettyä huoneenlämmössä.

  3. Leikkaa fudge pieniksi paloiksi ja säilytä jääkaapissa!


noin 20 kappaletta