Super Fudgy Brownies

Tämä on paras resepti todella tahmeisiin ja kermaisiin brownieihin. Täydellisen rapea pinta, superpehmeä ja pureskeltava sisus ja täynnä sulaneita suklaapaloja. Onneksi olkoon, olet löytänyt parhaan reseptisi tahmeisiin brownieihin!

Tekijä Peter Dahlberg
10 ainesosat
Koko näyttö

Ainesosat

  • 150 g voita
  • 1 rkl ruokaöljyä
  • 1 ½ dl sokeria
  • 2 dl fariinisokeria
  • 2 luomumunaa
  • 2 tl Khoisan Gourmet vaniljauutetta
  • 1 ½ dl vehnäjauhoja
  • 1 dl Khoisan Gourmet kaakaota
  • 100 g Khoisan Gourmet tummaa suklaata
  • Iso ripaus suolahiutaleita

Ohjeet

  1. Esilämmitä uuni 175 asteeseen ylä- ja alalämmöllä.

  2. Sulata voi kattilassa. Sekoita kulhossa voi, ruokaöljy, sokeri ja fariinisokeri. Lisää vatkaten yksi muna kerrallaan ja vaniljauute.

  3. Yhdistä vehnäjauhot, kaakao ja hiutalesuola kulhossa ja siivilöi jauhoseos munaseokseen samalla sekoittaen.

  4. Vuoraa 20×30 cm:n kokoinen vuoka leivinpaperilla ja lisää taikina.

  5. Hienonna suklaa karkeasti ja painele suklaapalat vuokaan.

  6. Paista uunin yläosassa 20-25 minuuttia. Testaa tikulla, kakun pitäisi olla tahmea keskeltä, mutta ei "heiluva".

  7. Anna jäähtyä. Leikkaa haluamasi kokoisiksi paloiksi ja tarjoile kermavaahdon tai jäätelön kanssa.