Maitosuklaa fudge

Maitosuklaafudge, jossa on hyvän maitosuklaan pehmeä ja hieno maku, ja jonka päälle on lisätty hieman merisuolaa. Hyvän leivontasuklaan ja lämpömittarin käyttö on avainasemassa tässä uskomattomassa fudgessa!

Tekijä Peter Dahlberg
7 ainesosat
Koko näyttö

Ainesosat

  • 2 dl luomu kuohukermaa
  • 1 ½ dl sokeria
  • ½ dl vaaleaa siirappia
  • 1 tl Khoisan Gourmet vaniljauutetta
  • 1 ½ rkl glukoosisiirappia
  • 50 g Khoisan Gourmet vaaleaa leivontasuklaata
  • 25 g pehmeää voita

Ohjeet

  1. Keitä kerma sokerin, vaalean siirapin ja vaniljasokerin kanssa 120 asteiseksi. Pidä sitä silmällä, sillä lämpötila nousee nopeasti 116 asteen jälkeen. Pilko sillä välin suklaa hienoksi. Ota kattila pois levyltä.

  2. Lisää glukoosisiirappi, suklaa ja voi ja sekoita tasaiseksi. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun muottiin (20×10) tai käytä silikonivuokia. Lisää päälle hiutalesuolaa. Anna jähmettyä huoneenlämmössä.

  3. Leikkaa fudge pieniksi paloiksi ja säilytä jääkaapissa!


18-22 kappaletta