Raaka vaniljakerma

Vaniljakerma on nopea vaihtoehto keitettävän vaniljakreemin valmistamiselle. Vaniljakermamme on rakenteeltaan kuohkeampaa ja sopii kakun täytteisiin sekä korvaamaan kermavaahtoa laskiaispullissa, tai mikset tarjoaisi vaniljakermaa hedelmä- ja marjapiirakoiden kanssa?

Tekijä Systrarna Eisenman
6
4 ainesosat
Koko näyttö

Ainesosat

  • 3 munankeltuaista
  • ½ dl tomusokeria
  • ¼ tl Khoisan Gourmet Vaniljajauhetta
  • 3 dl kuohukermaa

Ohjeet

  1. Vatkaa munankeltuaiset, sokeri ja vaniljajauhe vaaleaksi kuohkeaksi kreemiksi.

  2. Vatkaa kerma ja sekoita se varovasti kreemiin.


Mielestämme tämä vaniljakerma sopii myös piirakoihin ja marjajälkiruokiin, sillä se muistuttaa vaniljavaahtoa. Leivonnassa tavallisen kermavaahdon korvaaminen tällä vaniljakermalla on ehdoton valinta!