Lakritsibrownie paahdetuilla manteleilla

Khoisan Gourmetin suussa sulava lakritsibrownie luomu lakritsijauheella!

30
12 ainesosat
Koko näyttö

Ainesosat

Brownie
  • 100 g makeita manteleita
  • 150 g voita
  • 200 g pilkottua Khoisan Gourmet tummaa leivontasuklaata
  • 1 ½ rkl Khoisan Gourmet lakritsijauhetta
  • 2 ½ dl vehnäjauhoja
  • ½ tl suolaa
  • 4 kananmunaa
  • 3 dl sokeria
Ganache
  • 200 g Khoisan Gourmet tummaa leivontasuklaata
  • 1 ½ dl kermaa
  • 1 rkl hunajaa
  • 2 tl Khoisan Gourmet lakritsijauhetta

Ohjeet

  1. Sulata voi, suklaa ja lakritsijauhe yhdessä vesihauteessa. Sekoita ja ota pois liedeltä. Anna jäähtyä hieman.

  2. Sekoita kaakao, jauhot ja suola keskenään kulhossa.

  3. Vatkaa munat ja sokeri yhteen.

  4. Vatkaa suklaaseos munaseoksen kanssa.

  5. Lisää kuivat aineet taikinaan ja sekoita tasaiseksi.

  6. Paahda mantelit nopeasti kuivalla pannulla ja lisää ne taikinaan.

  7. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun 20*30 cm:n vuokaan ja paista 175 asteessa 20-25 minuuttia, kunnes reunat ovat hieman halkeilleet mutta keskusta on vielä hieman tahmea. Testaa tikulla. Anna jäähtyä kokonaan.

  8. Ganache: hienonna suklaa ja laita kulhoon. Kiehauta kerma hunajan ja lakritsijauheen kanssa.

  9. Kaada kuuma kerma suklaan päälle ja sekoita tasaiseksi ganacheksi. Levitä kakun päälle.