Ruisleipäpalat sinihomejuustolla, vaniljalla karamellisoidulla omenalla

Piristä glögijuhlia näillä herkullisilla ruisleipäviipaleilla, joissa on vaniljakaramellisoitua omenaa sekä sinihomejuustoa, lehtikaalia ja granaattiomenaa. Täydellinen sekoitus jouluisia makuja, kun suolainen juusto ja makea vanilja täydentävät omenaa.

9 ainesosat
Koko näyttö

Ainesosat

  • 4 viipaletta ruisleipää
  • 50 g lehtikaalia
  • 1 rkl öljyä
  • 1 rkl voita
  • ½ omena, kuutioituna
  • 1 tl sokeria
  • 1 tl Khoisan Gourmet vaniljajauhetta
  • 50 g sinihomejuustoa, murennettuna
  • 1 dl granaattiomenan siemeniä

Ohjeet

  1. Leikkaa ruisleipä neliöiksi.

  2. Poista lehtikaalista karkea keskivarsi. Revi pienemmiksi paloiksi. Paista öljyssä, kunnes se painuu hieman kokoon. Lisää suola.

  3. Sulata voi paistinpannussa. Lisää omena, sokeri ja vaniljajauhe ja paista muutama minuutti. Omenapaloissa pitäisi olla vielä hieman purutuntumaa.

  4. Lisää leipäpalojen päälle lehtikaalia, sinihomejuustoa, omenapaloja ja granaattiomenan siemeniä.