Tom Collins, jossa on birkkua ja vaniljaa

Raikas juoma, jossa on giniä, joka on maustettu elderflowerilla ja vaniljalla. Valmista siirappi, jossa vaniljatangon annetaan hautua 24 tuntia täydellisen vaniljan aromin saamiseksi.

Tekijä David Kringlund
5 ainesosat
Koko näyttö

Ainesosat

  • 3 cl giniä
  • 2 cl seljankukkalikööriä tai seljankukkatiivistettä
  • 3 cl sitruunamehua
  • 2 cl sokerisiirappia, joka on maustettu khoisan gourmet-vaniljatangolla
  • 5 cl kuplavettä päälle kaadettavaksi

Ohjeet

Siirappi aidolla vaniljalla

Valmista siirappi yhtä suuresta määrästä sokeria ja vettä. Tee viilto vaniljatangon läpi pitkittäin ja anna vaniljatangon liota siirapissa noin 24 tuntia. Voit edelleen pitää vaniljatangon siirapissa, jotta se näyttää kauniilta, mutta muista, että vaniljan maku kehittyy ja voimistuu ajan myötä.

  1. Käytä korkeaa lasia, johon on lisätty jäitä.

  2. Lisää kaikki ainekset lasiin ja koristele sitruunankuorella.

  3. Jos haluat alkoholittoman juoman, korvaa gini yhtä suurella osalla jotain muuta nestettä.