Tom Collins, jossa on birkkua ja vaniljaa
Raikas juoma, jossa on giniä, joka on maustettu elderflowerilla ja vaniljalla. Valmista siirappi, jossa vaniljatangon annetaan hautua 24 tuntia täydellisen vaniljan aromin saamiseksi.
5 ainesosat
Ainesosat
- 3 cl giniä
- 2 cl seljankukkalikööriä tai seljankukkatiivistettä
- 3 cl sitruunamehua
- 2 cl sokerisiirappia, joka on maustettu khoisan gourmet-vaniljatangolla
- 5 cl kuplavettä päälle kaadettavaksi
Ohjeet
Siirappi aidolla vaniljalla
Valmista siirappi yhtä suuresta määrästä sokeria ja vettä. Tee viilto vaniljatangon läpi pitkittäin ja anna vaniljatangon liota siirapissa noin 24 tuntia. Voit edelleen pitää vaniljatangon siirapissa, jotta se näyttää kauniilta, mutta muista, että vaniljan maku kehittyy ja voimistuu ajan myötä.
Käytä korkeaa lasia, johon on lisätty jäitä.
Lisää kaikki ainekset lasiin ja koristele sitruunankuorella.
Jos haluat alkoholittoman juoman, korvaa gini yhtä suurella osalla jotain muuta nestettä.