Luomumansikan Panna Cotta

Luomumansikkainen panacotta on leivontasekoitus, jonka sekoitat kerman ja maidon kanssa yksinkertaista mansikanmakuista jälkiruokaa varten.

Koko näyttö

Tietoa

Luomumansikkapanacotta on yksinkertainen jälkiruokasekoitus, joka sekoitetaan kerman ja maidon kanssa. Se sisältää aitoa mansikan makua eikä keinotekoisia aromeja.

Ainekset

Raaka ruokosokeri*, maissitärkkelys*, mansikkajauhe* (10 %), agar-agar*, punajuurijauhe*, antioksidantti: E336. *Luonnonmukainen ainesosa

Paino

38 g

Alkuperä

Saksa

Toimi seuraavasti

Vatkaa pussin sisältö 2 dl kylmää maitoa ja 3 dl kermaa kattilassa. Anna seistä 2 minuuttia. Kiehauta ja keitä 2 minuuttia koko ajan sekoittaen. Nosta kattila liedeltä ja anna jäähtyä 5 minuuttia jatkuvasti sekoittaen. Jaa 4 tarjoiluastiaan ja anna jäähtyä jääkaapissa vähintään 2 tuntia ennen tarjoilua. Tarjoa pannacotta suoraan vuoasta ja lisää päälle tuoreita marjoja tai hedelmiä.